Muschi de porc rulat cu bacon

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 21 Ian 2016 | 9403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschi de porc
  • 15 felii bacon
  • o ceapa
  • o bucata telina
  • un morcov
  • un pahar mic vin rosu
  • un pahar de apa
  • vegeta, boia dulce, piper, praf de usturoi, cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc rulat cu bacon:

Taiem bucata de muschi astfel incat sa obtinem o fasie mai lunga si nu foarte groasa (a se observa foto). Am batut cat am putut de bine carnea pe ambele parti. Am condimentat carnea pe ambele parti cu vegeta, boia dulce, piper, praf de usturoi,cimbru.

Pe o folie de aluminiu am asezat feliile de bacon. Peste ele am asezat bucata de carne si am rulat cu ajutorul foliei. Am obtinut un rulou mare pe care l-am impartit in doua.

Intr-un vas termorezistent am tocat ceapa,morcovul si telina, am asezat cele doua rulouri peste care am mai aruncat cateva bucati din legumele taiate, am turnat apa si vinul, am pus un capac si am introdus la cuptor la foc mediu pana s-au rumenit.

Eu am lasat carnea la cuptor pana s-a rumenit mai mult pentru ca asa ne place.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc rulat cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitele delicioase si pufoase din muschi de porc